تبلیغات
دنیای سرگرمی - دسر بسبوسه یا Revani

دنیای سرگرمی - دسر بسبوسه یا Revani

دنیای سرگرمی - دسر بسبوسه یا Revani

دنیای سرگرمی - دسر بسبوسه یا Revani
دنیای سرگرمی - دسر بسبوسه یا Revani

دسر بسبوسه یا Revani

این دسر یا شیرینی بسیار مناسب ماه رمضان است، در ترکیه آن را Revani مینامند. در کشورهای عربی به نام بَسبوسه معروف است. برای مطابقت با ذائقه ایرانی ( خصوصاً در ماه رمضان ) من در این دستور از هل و جوز هندی استفاده کردم.

 

مواد لازم:

  • تخم مرغ / 3 عدد
  • شکر / نصف پیمانه
  • ماست / 1 پیمانه
  • ایرمیک ( سمولینا ) / 1 پیمانه
  • آرد / 1 پیمانه
  • وانیل شکری / یک پاکت 10 گرمی
  • هل ساییده / نصف قاشق چایخوری
  • جوز هندی / یک پنسه ( به اندازه دو سه بار حرکت جوز روی رنده )
  • بیکینگ پودر / یک قاشق مرباخوری
  • روغن مایع / نصف پیمانه

مواد لازم برای شربت:

  • آب / 3 لیوان
  • شکر / 3 لیوان
  • آب لیموی تازه / 2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا شربت را آماده کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. ( شکر و آب را روی حرارت قرار دهید تا جوش آمده و قوام آید، سپس آب لیمو را اضافه کرده و بعد از چند دقیقه جوشیدن، ظرف را از روی حرارت بردارید، با یک دستمال بسیار نازک تمیز روی ظرف را پوشانده و در هوای آزاد قرار دهید تا خنک شود.

اکنون تخم مرغ، شکر، جوز هندی، هل ساییده و وانیل را به وسیله همزن خوب بزنید تا کرم رنگ شود. سپس ماست و روغن را اضافه کرده، هم بزنید تا مواد یکدست شود.

بیکینگ پودر و آرد را مخلوط کرده و دو بار الک کنید. ایرمیک و مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به مایه تخم مرغی اضافه کرده و به آرامی زیر و رو کنید تا آرد به خورد مواد رفته و مایه یکدست شود.

قالب کیک را با کره چرب کرده و آرد پاشی کنید. سپس مایه کیک را داخل قالب ریخته و در فری که از قبل با حرارت 170 درجه گرم شده است قرار دهید. تا زمانی که روی کیک کمی تغییر رنگ دهد. در آخر میتوانید شعله بالایی ( گریل ) فر را روشن کنید تا روی کیک کمی طلای تر شود.

برای تست پخت کامل کیک، از یک خلال دندان استفاده کرده و آنرا در وسط کیک فرو کنید، اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد کیک پخته است.

کیک را روی تور سیمی قرار دهید تا کمی از حرارت بیفتد ( نباید سرد شود، 2 دقیقه کافیست )

سپس روی کیک را مطابق با تصویر برش بزنید، یک + عمیق در وسط آن ایجاد کنید. ولی برشها نباید تا انتهای عرض و طول کیک ادامه پیدا کند، با کمی فاصله از حاشیه کار برش را تمام کنید.

سپس شربت خنک شده را با ملاقه به آرامی روی کیک بریزید، نگران زیاد بودن شربت نباشید، کیک در اوایل ریختن شربت باید کاملاً درون شربت شناور باشد.

کیک را به مدت 2 ساعت کنار بگذارید تا هم خنک شده و هم شربت به به تدریج به خورد کیک برود.

سپس مطابق با سلیقه خود کیک را برش زده و با پودر نارگیل و پسته تزئین کنید.

 

  • در هنگام سرو یا برش نهایی هیچ شربتی در اطراف آن نخواهد بود.
  • دقت کنید، شربت در هنگام استفاده حتماً باید سرد باشد و کیک گرم؛ در غیر اینصورت به خوبی شربت جذب کیک نخواهد شد.

برای خواندن ادامه مطلب این پست کلیک کنید

موضوع : اشپزی, اموزشی,
برچسب ها : ,
نظرات ()

نظرات این مطلب

این نظر توسط Do you get taller when you stretch? در تاریخ پنجشنبه 16 شهریور 1396 08:21 ق.ظ ارسال شده است
Wonderful beat ! I would like to apprentice whilst you amend your web site, how can i subscribe for a
weblog site? The account aided me a applicable
deal. I were a little bit acquainted of this your broadcast provided vibrant clear idea

این نظر توسط Can stretching help you grow taller? در تاریخ یکشنبه 12 شهریور 1396 01:24 ق.ظ ارسال شده است
I like reading through a post that can make people think.

Also, many thanks for allowing me to comment!

این نظر توسط BHW در تاریخ یکشنبه 27 فروردین 1396 04:28 ب.ظ ارسال شده است
I like what you guys are up too. This sort of clever work and coverage!

Keep up the excellent works guys I've you guys to blogroll.

این نظر توسط BHW در تاریخ پنجشنبه 24 فروردین 1396 09:05 ق.ظ ارسال شده است
I used to be suggested this blog by my cousin. I am now not
positive whether this post is written through him as no one else realize
such specific about my trouble. You're incredible! Thanks!


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
کلیه حقوق مادی و معنوی نزد دنیای سرگرمی محفوظ بوده و هرگونه کپی برداری از مطالب پیگرد قانونی دارد.
طراحی از ایکس گرافیک ترجمه از اسکینک

تصویر ثابت