تبلیغات
دنیای سرگرمی - دسر بسبوسه یا Revani

دنیای سرگرمی - دسر بسبوسه یا Revani

دنیای سرگرمی - دسر بسبوسه یا Revani

دنیای سرگرمی - دسر بسبوسه یا Revani
دنیای سرگرمی - دسر بسبوسه یا Revani

دسر بسبوسه یا Revani

این دسر یا شیرینی بسیار مناسب ماه رمضان است، در ترکیه آن را Revani مینامند. در کشورهای عربی به نام بَسبوسه معروف است. برای مطابقت با ذائقه ایرانی ( خصوصاً در ماه رمضان ) من در این دستور از هل و جوز هندی استفاده کردم.

 

مواد لازم:

  • تخم مرغ / 3 عدد
  • شکر / نصف پیمانه
  • ماست / 1 پیمانه
  • ایرمیک ( سمولینا ) / 1 پیمانه
  • آرد / 1 پیمانه
  • وانیل شکری / یک پاکت 10 گرمی
  • هل ساییده / نصف قاشق چایخوری
  • جوز هندی / یک پنسه ( به اندازه دو سه بار حرکت جوز روی رنده )
  • بیکینگ پودر / یک قاشق مرباخوری
  • روغن مایع / نصف پیمانه

مواد لازم برای شربت:

  • آب / 3 لیوان
  • شکر / 3 لیوان
  • آب لیموی تازه / 2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا شربت را آماده کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. ( شکر و آب را روی حرارت قرار دهید تا جوش آمده و قوام آید، سپس آب لیمو را اضافه کرده و بعد از چند دقیقه جوشیدن، ظرف را از روی حرارت بردارید، با یک دستمال بسیار نازک تمیز روی ظرف را پوشانده و در هوای آزاد قرار دهید تا خنک شود.

اکنون تخم مرغ، شکر، جوز هندی، هل ساییده و وانیل را به وسیله همزن خوب بزنید تا کرم رنگ شود. سپس ماست و روغن را اضافه کرده، هم بزنید تا مواد یکدست شود.

بیکینگ پودر و آرد را مخلوط کرده و دو بار الک کنید. ایرمیک و مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به مایه تخم مرغی اضافه کرده و به آرامی زیر و رو کنید تا آرد به خورد مواد رفته و مایه یکدست شود.

قالب کیک را با کره چرب کرده و آرد پاشی کنید. سپس مایه کیک را داخل قالب ریخته و در فری که از قبل با حرارت 170 درجه گرم شده است قرار دهید. تا زمانی که روی کیک کمی تغییر رنگ دهد. در آخر میتوانید شعله بالایی ( گریل ) فر را روشن کنید تا روی کیک کمی طلای تر شود.

برای تست پخت کامل کیک، از یک خلال دندان استفاده کرده و آنرا در وسط کیک فرو کنید، اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد کیک پخته است.

کیک را روی تور سیمی قرار دهید تا کمی از حرارت بیفتد ( نباید سرد شود، 2 دقیقه کافیست )

سپس روی کیک را مطابق با تصویر برش بزنید، یک + عمیق در وسط آن ایجاد کنید. ولی برشها نباید تا انتهای عرض و طول کیک ادامه پیدا کند، با کمی فاصله از حاشیه کار برش را تمام کنید.

سپس شربت خنک شده را با ملاقه به آرامی روی کیک بریزید، نگران زیاد بودن شربت نباشید، کیک در اوایل ریختن شربت باید کاملاً درون شربت شناور باشد.

کیک را به مدت 2 ساعت کنار بگذارید تا هم خنک شده و هم شربت به به تدریج به خورد کیک برود.

سپس مطابق با سلیقه خود کیک را برش زده و با پودر نارگیل و پسته تزئین کنید.

 

  • در هنگام سرو یا برش نهایی هیچ شربتی در اطراف آن نخواهد بود.
  • دقت کنید، شربت در هنگام استفاده حتماً باید سرد باشد و کیک گرم؛ در غیر اینصورت به خوبی شربت جذب کیک نخواهد شد.

برای خواندن ادامه مطلب این پست کلیک کنید


برچسب ها : ,
نظرات ()

نظرات این مطلب

این نظر توسط How do you get taller in a day? در تاریخ دوشنبه 27 شهریور 1396 02:25 ق.ظ ارسال شده است
Hey There. I found your blog using msn. This is a very well written article.
I will make sure to bookmark it and come back to read more of your useful
information. Thanks for the post. I'll definitely comeback.

این نظر توسط chaturbatefreetokenshack.com در تاریخ چهارشنبه 15 شهریور 1396 07:26 ق.ظ ارسال شده است
Please let me know if you're looking for a writer
for your site. You have some really great articles and I
think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load
off, I'd love to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine.
Please shoot me an e-mail if interested. Thanks!

این نظر توسط What do you do for a strained Achilles tendon? در تاریخ دوشنبه 16 مرداد 1396 05:54 ب.ظ ارسال شده است
This is my first time visit at here and i am in fact impressed to read everthing at single place.

این نظر توسط free std testing clinics near me در تاریخ دوشنبه 5 تیر 1396 02:32 ق.ظ ارسال شده است
چلیپا از خود نوشتن در حالی که صدایی دلنشین در آیا
نه حل و فصل کاملا با من پس از برخی از زمان.
جایی درون پاراگراف شما قادر
به من مؤمن اما تنها برای کوتاه
در حالی که. من این مشکل خود
را با فراز در منطق و شما ممکن است را خوب به کمک پر کسانی که شکاف.

در این رویداد شما در واقع که می
توانید انجام من را قطعا تا پایان در
گم.

این نظر توسط sylvialeichtenberge.hatenablog.com در تاریخ پنجشنبه 21 اردیبهشت 1396 05:08 ق.ظ ارسال شده است
I drop a comment each time I especially enjoy a
post on a website or I have something to add to the conversation.
Usually it's caused by the passion displayed in the post I browsed.
And after this article دنیای سرگرمی - دسر بسبوسه یا Revani.

I was moved enough to leave a commenta response :
-) I actually do have 2 questions for you if it's allright.

Could it be just me or do some of the comments look as if they are
left by brain dead people? :-P And, if you are writing at
additional online sites, I would like to keep up with you.

Could you list the complete urls of your social sites
like your twitter feed, Facebook page or linkedin profile?

این نظر توسط BHW در تاریخ چهارشنبه 30 فروردین 1396 12:24 ب.ظ ارسال شده است
It's very easy to find out any topic on web as compared to textbooks, as I found this article at this site.

این نظر توسط BHW در تاریخ پنجشنبه 24 فروردین 1396 03:29 ب.ظ ارسال شده است
Hello! Do you use Twitter? I'd like to follow you if that would be okay.
I'm absolutely enjoying your blog and look forward to new
updates.

این نظر توسط یاشار در تاریخ دوشنبه 9 اردیبهشت 1392 01:36 ب.ظ ارسال شده است
سلام خوبین ؟ وبلاگ بسیار زیبایی دارین به منم سر بزنین . اگر همینطور وبلاگتون را اپدیت و بروز نگه دارید محبوبیت و بازدیدتون هم بالا خواهد رفت .برای حمایت از ما اگر دوست داشتین ما رو به اسم تیم نرم افزاری دنیز سافت لینک کنید. ممنونم


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
کلیه حقوق مادی و معنوی نزد دنیای سرگرمی محفوظ بوده و هرگونه کپی برداری از مطالب پیگرد قانونی دارد.
طراحی از ایکس گرافیک ترجمه از اسکینک

تصویر ثابت