تبلیغات
دنیای سرگرمی - براونی تارت

دنیای سرگرمی - براونی تارت

دنیای سرگرمی - براونی تارت

دنیای سرگرمی - براونی تارت
دنیای سرگرمی - براونی تارت

براونی تارت

 

این تارت را پس از تهیه به مدت یک روز در یخچال نگهداری کنید تا برشهای تمیز و با کیفیت تری داشته باشید.

 

 

مواد لازم:

  • گردو / 110 گرم
  • کره / 200 گرم
  • شکلات / 85 گرم (تلخ باشه بهتره)
  • پودر کاکائو / 45 گرم
  • شکر / 250 گرم
  • تخم مرغ / 3 عدد
  • عصاره وانیل / 2 قاشق چایخوری
  • پنیر خامه ای / 85 گرم
  • آرد / 65 گرم
  • نمک / 1/4 قاشق چایخوری

گاناش:

  • شکلات / 60 گرم
  • خامه / 1/3 پیمانه

 

طرز تهیه:

گردوها را به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر 180 درجه حرارت می دهیم و بعد از اینکه خنک شدند نگینی خرد می کنیم.

دمای فر را روی 165 درجه تنظیم می کنیم.

کف یک قالب تارت 23 سانتی کف متحرک ( کمربندی ) را کاغذ روغنی می گذاریم و دیواره ها را با کره چرب می کنیم.

کره و شکلات را به روش بن ماری ذوب می کنیم و شکر و پودر کاکائو را با کره و شکلات ذوب شده مخلوط می کنیم و با همزن می زنیم و بعد از اینکه یکدست شد، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و بعد از هر تخم مرغ خوب بهم می زنیم و بعد عصاره وانیل و بعد از آن پنیر خامه ای را اضافه می کنیم، نمک و آرد را اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم و بعد گردو را می ریزیم.

قالب تارت را درون ظرف دیگری قرار می دهیم که اگر خمیر از زیر قالب نشت کرد مشکلی پیش نیاید؛ بعد مواد را داخل قالب می ریزیم و سطح آن را با لیسک یا پشت قاشق صاف می کنیم و به مدت 30 تا 35 دقیقه در طبقه وسط فر می گذاریم.

برای تست آماده بودن، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در فاصله 2/5 سانتی از لبه قالب فرو می کنیم، باید تمیز بیرون آید. ولی وسط تارت هنوز حالت مرطوب داشته باشد.

قالب را از فر خارج کرده و روی تور سیمی خنک می کنیم.

بعد از 5 دقیقه با انتهای دسته یک قاشق چوبی یا هر وسیله دیگری با قطر 1/25  سوراخهایی در سطح تارت ایجاد می کنیم (حدود 25 تا 30 سوراخ) دم قاشق را چرب می کنیم و تا نزدیک به کف قالب فرو می کنیم، ولی به ته نرسد.
سوراخ ها را با گاناش پر می کنیم و بعد از چند لحظه اگر گاناش فروکش کرد، دوباره گاناش می ریزیم. خنک که شد با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شده و قابل سرو باشد.

بعد از یک روز کیفیت بهتری پیدا می کند.


طرز تهیه گاناش:

شکلات را خرد می کنیم و خامه را داغ کرده روی شکلات می ریزیم و بعد از 5 دقیقه بهم می زنیم تا کاملا یکدست شود.

بجای سوراخ کردن سطح تارت می توانید گاناش را بصورت یک لایه کامل روی تارت بریزید، ولی سوراخ کردن سطح تارت، در انتها ظاهر زیباتری خواهد داشت.

 

برای خواندن ادامه مطلب این پست کلیک کنید

موضوع : اشپزی, اموزشی,

نظرات ()

نظرات این مطلب

این نظر توسط What is distraction osteogenesis? در تاریخ دوشنبه 27 شهریور 1396 08:56 ب.ظ ارسال شده است
You actually make it appear really easy along with your presentation but I in finding
this topic to be actually something which I believe I'd by no means
understand. It sort of feels too complicated and extremely
wide for me. I'm taking a look ahead to your next submit,
I'll attempt to get the cling of it!

این نظر توسط What is the Ilizarov method? در تاریخ شنبه 18 شهریور 1396 08:19 ق.ظ ارسال شده است
A fascinating discussion is definitely worth comment. I do think that you ought to publish more on this
topic, it might not be a taboo matter but usually people do not
talk about these subjects. To the next! Many thanks!!

این نظر توسط How much does it cost to lengthen your legs? در تاریخ شنبه 11 شهریور 1396 11:56 ب.ظ ارسال شده است
You're so interesting! I don't think I've read a single thing like that before.
So good to find another person with original thoughts
on this subject. Really.. thanks for starting this up.
This site is something that is needed on the internet, someone with
a bit of originality!

این نظر توسط یاشار در تاریخ دوشنبه 9 اردیبهشت 1392 12:36 ب.ظ ارسال شده است
سلام خوبین ؟ وبلاگ بسیار زیبایی دارین به منم سر بزنین . اگر همینطور وبلاگتون را اپدیت و بروز نگه دارید محبوبیت و بازدیدتون هم بالا خواهد رفت .برای حمایت از ما اگر دوست داشتین ما رو به اسم تیم نرم افزاری دنیز سافت لینک کنید. ممنونم

این نظر توسط عسل در تاریخ جمعه 6 اردیبهشت 1392 05:06 ب.ظ ارسال شده است
سلام خیلی وبتو خوب درست کردی عالی مطلباتم یه چنتایشو دو یه وبلاگ دیگم گذاشتم البته با اجازت میخواستم بگم اگه دوست داری این سایت دیدنی بیا یا تبادل بنر کنیم یا تبادل لینک بازدیدمون بیشتر بشه هر کدومو نظرت تو وب سایتم بهم بگو http://tebekhanegy.rozblog.com با اسم از همه جا از همه رنگ لینکم کن خبر بهم بده تا لینکت کنم ممنون میشم ببخشید ولی شاه کار وبت دمت گرم


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
کلیه حقوق مادی و معنوی نزد دنیای سرگرمی محفوظ بوده و هرگونه کپی برداری از مطالب پیگرد قانونی دارد.
طراحی از ایکس گرافیک ترجمه از اسکینک

تصویر ثابت